Populära inlägg

söndag 11 januari 2015

ÖKAD TERRORISM I EUROPA ATT VÄNTA?



Det har stormat i denna blogg. Jag skrev 24 inlägg. Mina vänner sa till mig att det jag skrev var livsfarligt och att jag helt borde undvika ämnet invandring. Jag kämpade länge med mig själv.

Försökte förklara för vännerna att som sjuk har jag nu ingenting kvar som jag kan göra än att skriva och att den som skriver måste känna sig absolut fri i sitt skapande annars försvinner glädjen, meningen och förmågan. Att inte våga tycka, tänka och skriva fritt är som att amputera armarna.

Jag gav efter för trycket till sist och raderade/rensade en av mina bloggar och tog bort allting på denna. Skrev: "Nedlagd p g a bristande yttrandefrihet". Men sedan infann sig en känsla och tomhet och overklighet. Jag ställde mig frågan om Sverige/EU verkligen är den diktatur jag nu upplever det som?

Det var DÅ terroristattackerna i Frankrike inträffade och som ett resultat av detta gigantiska manifestationerna FÖR YTTRANDEFRIHETEN! Förvirringen inom mig växte lavinartat.
Vad gäller egentligen?

Birros uttalande om att de flesta terroristattackerna i världen har sin grund i islam ledde till mediadrev och utfrysning av denne kristna man, som helt enkelt sa som det var.

Den franska satirtidningens teckningar går inte att jämföra med Birros uttalande: Dessa tecknare tog verkligen ut svängarna i en fullödig, ofta förödande, frispråkighet. Jag kan faktiskt förstå att muslimer liksom kristna skulle kunna bli upprörda av dessa satirer. Så, här borde ju svensk massmedia starkt markerat EMOT satirerna? Men nej, man vände kappan efter vinden. Eftersom världsopinionen stod upp för full yttrandefrihet så gjorde plötsligt svensk media det också! Ett spel för gallerierna?

Svensk media påpekade gång på gång att detta (dessa) terroristdåd INTE HADE NÅGONTING MED ISLAM ATT GÖRA! Men efter ett inspelat telefonsamtal med terroristerna var man tvungen att vika ned sig. Dessa sa klart och tydligt:

"Vi är utsända av Al Quaida i Jemen för att återupprätta profetens heder."

Lite svårt för media att bevisa att Al Quaida inte är en islamistisk rörelse, som hämtar sin näring från koranen.

Eftersom man måste backa på denna punkt så gällde det att bevisa att islamism är en extrem sällsynthet och att islam är en fredens religion samt förstärka bevakningen av landets moskéer.
Rapport talade om hur svårt det nu är för Sveriges muslimer, som kan förvänta sig ökade förföljelser.

MEN - hallå, glömde ni inte bort en del fakta i målet?? Offren för islamistattackerna i Paris var sekulära fransmäl samt judar! 17 personer, varav 16 icke-muslimer dödades i Allahs namn.

Med logiskt tänkande kommer man fram till slutsatsen att de som VERKLIGEN HAR SKÄL ATT VARA RÄDDA NU ÄR KRISTNA, JUDAR OCH SEKULÄRA VÄSTERLÄNNINGAR (här räknar jag in även sekulära muslimer)!

FRÅGAN ÄR: ÄR DETTA BÖRJAN PÅ AKTIVERINGEN AV ISIS-CELLERNA I EUROPA?
ÄR DET NU SOM RADIKAL ISLAM PÅ ALLVAR GÅR TILL ATTACK MOT EUROPA?

Många Parisbor är väldigt rädda. Många judar i Paris har inlett sin reträtt till Israel eller annat land med få muslimer.

Jag antar att väldigt många svenskar med mig fruktar för vad som ska hända när terroristcellerna här hemma slår ut i blom? Tusentals europeiska ungdomar åker ju fritt mellan krigsskolorna i Syrien, Jemen, Afghanistan m f l länder och Europa. När de kommer tillbaka är de just så professionella som de franska jihadisterna. De "extrema" röster som höjts för att förhindra att de kommer tillbaka till Europa tystas snabbt ned i mångkulturens namn.

Svensk media har inte någon tröst till övers för dem som står på islamisternas dödslista: sekulära västerlänningar. Vi får kämpa med vår rädsla på egen hand.

En läsvärd artikel:

https://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2596408-kronika-dor-du-hellre-staende-an-lever-pa-knana-

En värdefull intervju! Fox News ställer hat-imamen Choudary mot väggen. Enligt denna imam är Paris-attentaten helt i linje med islam. Tyvärr går det att hitta många imamer på Youtube som predikar samma budskap.

http://video.foxnews.com/v/3976707999001/radical-imam-anjem-choudary-on-charlie-hebdo-attack/?#sp=show-clips